Steeds meer bedrijven besteden het merendeel van hun tijd binnenin Excel. Excel is een veelzijdig programma met ontelbare mogelijkheden. Toch zorgen deze mogelijkheden niet altijd voor de efficiëntste of effectiefste werkwijzen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kan het zomaar zo zijn dat er dagelijks kostbare uren worden verspild aan taken die ook geautomatiseerd zouden kunnen worden. Een Excel training kan hierbij helpen. Jaarlijks kan dit voor veel bedrijven tienduizenden euro’s besparen, wie zegt daar nou nee tegen? Een goed gebruik van Excel door middel van een Excel training resulteert in een besparing van zowel geld als tijd. Daarbij schiet ik te hulp. Mijn Excel training diensten variëren van het optimaliseren van maandelijkse rapportages tot het assisteren bij het omzetten van data. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Excel training
null

Eenvoudig met Excel

Vaak complex opgebouwd terwijl dit eenvoudiger kan.
null

Automatisch met Excel

Vrijwel alles binnen Excel kan geautomatiseerd worden.
null

Hulp met Excel

U wilt graag met excel aan de slag, maar weet niet precies hoe u dit moet doen.
null

Van data naar inzicht

Van inzicht naar verbetering & van verbetering naar het besparen van zowel tijd als geld.

Voordelen training Excel

Het juist opleiden van uw personeel door middel van een training over Excel omtrent de werkwijzen kent vele voordelen. Het komt namelijk ontzettend vaak voor dat Excel niet optimaal gebruikt wordt. Het is veelvoorkomend dat verkeerde formules en stappen worden gebruikt om een bepaald doel te behalen. Ook kunnen overbodige stappen gebruikt worden. Dit is niet alleen een verspilling van tijd en geld, in veel industrieën levert dit ook verkeerde data op. De gevolgen hiervan kunnen groot zijn. Een training over Excel helpt dus bij het verkleinen van foutmarges en het besparen van tijd en geld. Hierdoor zijn er meer financiële middelen en tijd beschikbaar om te besteden aan zaken die daadwerkelijk bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Benieuwd naar wat een training over Excel voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk dan mijn business cases.

Excel training

Soorten Excel trainingen

Een van de vele voordelen aan het gebruik van Excel is de ontzettend grote veelzijdigheid van het populaire office programma. Excel kan op ontelbare manieren worden ingezet. Dit verklaart waarom werkwijzen met Excel ook op vele verschillende manieren en vlakken geoptimaliseerd kunnen worden. De soorten Excel trainingen zijn dan ook vrij uitlopend. In de meeste gevallen wordt er veel gewonnen door bestaande constructen binnen uw bedrijf te versimpelen. Excel trainingen gericht op het eenvoudig maken van Excel bestanden worden dan ook veel gekozen. Daarnaast is er in de loop der jaren steeds meer vraag naar Excel trainingen die automatiseren centraal hebben. Automatiseren is dé manier om waardevolle tijd te besparen. In het verleden hebben verschillende bedrijven echter ook meters geboekt door te kiezen voor Excel trainingen die in het thema staan van productie planningen, data overzichten, rapportages, uren registratie en veel meer.

Excel training online volgen

Een Excel training online volgen is een van de vele opties die beschikbaar zijn bij de maatwerk oplossingen van Bouwmeester Consultancy. Elk bedrijf is immers anders, zo zijn hun problemen dat ook. Door uw wensen in acht te nemen lever ik maatwerk oplossingen aan die nauw aangesloten zijn op uw huidige situatie. Zo is een Excel training online mogelijk, maar help ik waar nodig ook op locatie. Een online Excel training volgen, bijvoorbeeld over VBA Excel, is dus een van de vele mogelijkheden waarbij ik uw bedrijf kan helpen.

Excel basis training van Bouwmeester Consultancy

Met meer dan 5 jaar ervaring in het geven van een Excel basis training ken ik dit populaire programma van binnen en buiten. Mede door deze opgebouwde kennis probeer ik zoveel mogelijk toegevoegde waarde voor u te creëren. Met passie en ambitie ben ik zelfstandig werkzaam als consultant, waardoor mijn uurtarief lager ligt dan andere grote consultancy bedrijven. De enkel positieve reacties en recensies die tot dusverre zijn binnengekomen op Excel trainingen geven het vertrouwen in een goede samenwerking. Zien we elkaar snel? En wellicht word jij een VBA Excel expert!

Neem contact op!

    Mijn diensten

    - Ontwikkelen van complexe formules
    - Omzetten van data
    - Uren en project registratie