Om de leerontwikkeling van leerlingen zichtbaar te maken en een overzicht te hebben van het leerniveau binnen een groep, heeft Wesley een model voor ons gebouwd die aan deze wensen voldeed. Vanuit de input die wij hem hebben gegeven is het hem gelukt om, zonder echte ervaring in het onderwijsveld, inhoudelijk te snappen wat onze wensen waren en dit om te zetten in een goed hanteerbaar model.
Wesley is prettig om mee samen te werken. Hij is goed in zijn werk, denkt in constructieve zin mee, snapt snel welke wensen er bij hem neer worden gelegd en kan dit vertalen naar mogelijkheden binnen het model. Daarbij is hij goed bereikbaar voor vragen en levert hij binnen een prima termijn zijn aangepaste werk weer af.

Renate

Samenwerking verloopt heel prettig. Het fijne is dat Wesley denkt in kansen en mogelijkheden, dus eigenlijk kan alles wat we bedacht hebben.

Brigitte

Wesley is in staat bestaande rapportages en query’s zich snel eigen te maken en bij te dragen aan verbeteringen. Wesley staat altijd open voor feedback en is zeer flexibel in het inplannen van werkzaamheden.

Pieter

Wesley luistert goed naar de wens van de klant en weet dit in concrete en inzichtelijke modellen om te zetten. Wesley is goed benaderbaar, bereikbaar en handelt snel en accuraat.

Rebecca

Ik heb Wesley als een toegankelijke en betrouwbare partner leren kennen. Hij is deskundig, komt zijn afspraken na en stelt zich behulpzaam op. Ik ben tevreden met het resultaat van mijn eerste opdracht en we hebben afspraken gemaakt om samen te werken aan een tweede opdracht.

Khalid