Jouw partner voor Excel problemen

Bouwmeester Consultancy is de go-to Excel Expert voor alles in en rondom Excel & VBA. Wij helpen bedrijven, scholen, particulieren en studenten met al hun problemen/vraagstukken en komen tot een op maat gemaakte oplossing. Daarnaast kunnen we u van verschillende type trainingen voorzien. De wensen van de klant worden altijd vervuld en op basis van onze ervaring kunnen wij altijd meedenken in efficiëntere oplossingen. Alles wordt in zorgvuldig overleg gedaan. Uiteindelijk kunt u tijd en geld besparen met de hulp van bouwmeester consultancy. Wij willen het beste voor u als bedrijf, school, particulier en/of student en gaan altijd voor 100% klanttevredenheidsgarantie. Nadat een samenwerking is gestart zal deze nooit stoppen, wij blijven altijd klaar staan voor onze klanten. Een (klein) probleem in de toekomst? Geen zorgen, wij lossen die kosteloos op! Kijk niet verder en neem contact met ons op, wij zorgen ervoor dat u versteld zult staan van onze kwaliteiten.

Neem contact op!

  Onze klanten bestaan uit:

  null

  Bedrijven

  null

  Scholen

  null

  Particulieren

  null

  Studenten

  Wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen

  Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar een expert op het gebied van Excel, dan zoek niet verder. Wij van bouwmeester consultancy helpen u graag met alle vragen die u heeft met betrekking tot Excel binnen uw bedrijf. U kan bijvoorbeeld denken aan:

  • Automatiseren handmatige taken
  • Data omzetten in op maat gemaakte dashboards
  • Maandelijkse creatie rapportages
  • Oplossen problemen in Excel
  • Liquiditeitsbegroting
  • Inzicht in Cashflow

  In principe kunnen we bij elk probleem/vraagstuk helpen, dus neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

  Wat wij voor uw school kunnen betekenen

  Als school wilt u natuurlijk gemakkelijk inzicht krijgen in de leerontwikkeling van uw leerlingen. Excel kan u hierbij helpen. Wij kunnen zorgen dat u niet alleen inzicht heeft in de leerontwikkeling van uw studenten, maar ook inzicht krijgt in de prestaties van de school. Zo kan u dit zien op school, klas en leerling niveau. Wij maken uw school ‘inspectie proof’ en zorgen ervoor dat u precies weer hoe u er voor staat. Dit is natuurlijk niet het enige wat wij doen dus neem gerust contact met ons als u meer wilt weten.

  Particulieren en hulp bij Excel

  Als particulier heeft u het vaak al druk genoeg. Niemand heeft tijd om uren naar persoonlijke budgetten te kijken of uitgebreide financiële overzichten te maken. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Wij helpen u inzicht krijgen in uw persoonlijke financiën en zorgen dat handmatige taken geautomatiseerd kunnen worden. Mocht u over aan het nadenken zijn over een business plan, dan helpen wij u graag met het omzetten van de ideeën naar een financieel overzicht. Mocht u dus tijd over willen houden terwijl u financiële boekhouding perfect in orde is. Dan neem snel contact met ons op en kom er achter wat wij voor u kunnen betekenen!

  Hulp bij Excel voor studenten

  Als student is het lastig om een goed overzicht te bewaren. Zo veel taken en zo weinig tijd. Daarom willen wij jou een handje helpen. Door onze ervaring en kennis weten wij precies hoe wij jou kunnen helpen met je tentamens en opdrachten. Ook kunnen wij samen met jou een perfecte planning opstellen en je laten zien hoe je deze gemakkelijk bijhoudt en aanpast. Zo heb jij weer meer tijd voor andere dingen.

  Een training volgen bij bouwmeester consultancy

  Mocht u zelf meer willen leren over Excel dan kan u terecht bij een van onze trainingen. Wij bieden een basistraining aan waarin u de beginselen van Excel leert. Denk hierbij aan Snel navigeren, Formatteren, Efficiënt werken, Grafieken, Data-analyse, IF-functie, Tabellen, Draaitabellen, Verticaal Zoeken functie, Meerdere handige functies, Data tabel, doel zoeken en nog veel meer. Mocht u al wat meer ervaring hebben met Excel of wilt u een paar specifieke onderdelen leren dan kan u bij ons ook een training op maat volgen. Uw wensen en behoeftes staan bij ons op de eerste plaats en wij zullen samen met u de perfecte training samenstellen. Ook voor 1-op-1 trainingen kan u bij ons terecht. Zo krijgt u in alle rust de fijne kneepjes van Excel geleerd.

  Wij denken altijd in kansen en oplossingen. Wij zijn bereid een stapje verder voor u te gaan en te zorgen dat we samen de perfecte oplossing vinden. Wij zijn er trots op dat wij 100% tevreden klanten hebben en wij zullen dan ook niet stoppen tot u ook 100% tevreden bent! Met al meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van Excel en VBA en een MSc. Technische bedrijfskunde denkniveau is geen enkel probleem ons te lastig. Dus bent u op zoek naar die oplossing op maat of heeft u een probleem waar u maar geen oplossing op weet? Neem dan snel contact met ons op en binnen de kortste keren bent ook u een Excel expert!

  Onze diensten:

  Neem contact op!